Logo
0 ks
za 0,00 CZK
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500,00 CZK a máte dopravu ZDARMA
Novinky
06.01.2015
Historie růžové kosmetiky
Záznamy říkají, že pěstování růží pro účely louhování jejich lupenů v olivovém oleji na to, aby se z nich dal získat růžový olej, se začalo již v 1. s... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

Kontaktujte mě, rád Vám pomůžu!

Martin Janota

 

facebook

+420 725 883 611

ruzovakosmetika@gmail.com

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas  Martin Janota, se sídlem Hrušky 213, Křenovice u Slavkova, IČ 03522083, zapsán v Živnostenském rejstříku. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • Celé jméno
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru SENDINBLUE a ECOMAIL
    • Marketingová agentura 
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
  8. Zasíláme Vám obchodní sdělení ohledně obdobných produktů, jako jste si koupili.
  9. Tyto obchodní sdělení můžete vždy odmítnout prostřednictvím odkazu pro odhlášení,
    který naleznete v každém e-mailu. Pro odhlášení z odběru můžete také kontaktovat
    náš zákaznický servis nebo pověřence na ochranu osobních údajů.
  10. V případě, že odebírání obchodních sdělení odhlásíte, nebudeme nadále Vaše
    elektronické konktakty pro tyto účely využívat. Začneme je opět využívat, pokud je
    zaregistrujete nebo je výslovně vyžádáte.
  11. Marketingové nabídky, které se Vám zobrazují, mohou být vybrány na základě
    dalších informací, které jsme o Vás v průběhu času získali podle kontaktních údajů,
    demografických údajů, oblíbených položek a údajů o používání z našich produktů a
    webů (cookies, IP adresa, údaje poskytnuté Vaším prohlížečem, údaje o proklicích,
    zobrazených obchodních sděleních, navštívených produktech).
  12. Pokud nejste naším zákazníkem, zpracováváme na základě Vašeho souhlasu.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz